organisatie

Het bestuur
Voorzitter: Nog nader te bepalen
Leden: Monique Wedekind (Technisch), Marjolein van Kan (Penningmeester/Financieel), Anita Hohensteijn (Secretaris) en Rieky Janssen
Adviseurs: Chris Suurmond, Bernard Finke en Krijn van Voorn

Onze administratie
is in beheer bij Hoorn, de Vos, Metselaar & Sturop (Beheer HVMS, Jeffrey Donkers).
De financieel-administratieve zaken worden behartigd door de heer Frank Schut (financieel HVMS).
Technische zaken door HVMS Beheer (eerste aanspreekpunt Monique Wedekind).
Zijn er problemen die zich in de algemene ruimtes afspelen dan kunt u een mail sturen naar of contact opnemen met Monique Wedekind van nr 26 (aanspreekpunt binnen onze VVE van Raaltenpark, 06-20970680 en tijdens vakantie 075-6510610).

De tuincommissie
bestaat uit Karen Joachim, Elly Martijn en Trix Stap (voor het financiƫle deel). Onze tuin wordt onderhouden door firma Hoefakker. Zij onderhouden de gezamenlijke tuin en zorgen ook voor het onderhouden en keuren van de bomen. Op elke laatste zaterdag van de maand is er een tuinwerkochtend. Elk jaar in het tweede weekend van december is er daarnaast de gezamenlijke tuinwerkdag. Op deze dag worden met alle bewoners werkzaamheden in het park verricht. In de ALV van 2023 is besloten het verplichte karakter van deze dag te wijzigen in een vrijwillig karakter. Als u deze dag verhinderd bent, kunt u vrijwillig een bedrag overmaken voor de tuincommissie. Als bewoner kunt u altijd advies over uw eigen tuin vragen aan de tuincommissie of aan firma Hoefakker.